www.engineering-suomi.com
NSK

NSK:n NH/NS-lineaarijohteille myönnettiin Cho Monozukuri -palkinto

NSK on saanut innovatiivisien osien ja komponenttien Cho Monozukur -palkinnon yrityksen NH/NS-sarjan lineaarijohteille. Japanin hallitus perusti tämän arvostetun palkinnon vuonna 2004 tunnustukseksi siitä arvokkaasta panoksesta, jonka valmistava teollisuus tarjoaa sekä teollisuudelle että yhteiskunnalle. NSK:n NH/NS-lineaarijohteiden elinikä on kaksinkertainen tavallisiin tuotteisiin verrattuna, koska niissä käytetään kehittyneitä erikoisominaisuuksia kuten uudenlaista kuulauraa. Tuomarit totesivat, että lineaariohjaimet ja niiden taustalla oleva teknologia ansaitsivat palkinnon, koska ne jatkavat laitteiden elinikää ja tekevät järjestelmistä pienempiä.

NSK:n NH/NS-lineaarijohteille myönnettiin Cho Monozukuri -palkinto
-Image1.jpeg - LG-teknologiaosaston Souichirou Katou (vasemmalla, toimitusjohtaja) sekä Jun Matsumoto (oikealla, johtaja) esittelevät innovatiivisien osien ja komponenttien Cho Monozukur -palkintoa NSK:n lineaariteknologiakeskuksessa Japanissa.

NSK:n lineaarijohteiden sovellusalueeseen kuuluvat muiden muassa työstökoneet, robotit, laboratorioautomatiikka, lääketieteelliset kuvantamislaitteet, nestekiteiden ja puolijohteiden valmistuslaitteet, autoteollisuuden valmistusjärjestelmät, tehdasautomaatio ja terveydenhoidon laitteet. Uusin NH/NS-sarja tarjoaa merkittäviä etuja edellisen sukupolven lineaarijohteisiin verrattuna. Etuihin kuuluvat muun muassa parantunut tuottavuus ja pidemmät huoltovälit. Esimerkiksi jopa 1,3 kertaa korkeampi dynaaminen kantokyky auttaa saavuttamaan 100 % pidemmän väsymisiän. Dynaaminen kantokyky on indeksiarvo, jolla arvioidaan lineaarijohteen kuormitettavuutta. Suurempi arvo merkitsee pidempää käyttöikää.

Muihin NSK:n NH/NS-lineaarijohteiden etuihin kuuluvat koosta riippuen 1,5-3-kertaa korkeampi nopeusluokka, 3 dB hiljaisempi toiminta ja parannettu liikkuvuus. Lisäksi asennusmitat ovat tarkoituksellisesti samat kuin tavallisen LH/LS-sarjan, niin että niitä voidaan käyttää tekemättä laitteisiin muutoksia. NH/NS-sarjan lineaarijohteiden ja -kelkkojen kanssa voidaan myös käyttää, esimerkiksi, suosittua pitkäaikaisen huoltovapaan käytön takaavaa NSK K1 -voiteluyksikköä.
 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan