www.engineering-suomi.com
TWK

TÜV-sertifioitu PROFIsafe-inklinometri

TWK-ELEKTRONIK-yrityksen mallin NBT/S3 PROFIsafe-inkilinometri on nyt saanut standardien EN61508 ja ISO13849 mukaisen TÜV-sertifioinnin.

TÜV-sertifioitu PROFIsafe-inklinometri
Inklinometri NBT/S3 SIL2/PLd

Redundantin anturijärjestelmänsä ja sisäisten valvontamenetelmiensä ansiosta se luokitellaan luokkaan SIL2 tai PLd. Tämä tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää suoraan turvaohjausjärjestelmällä. Se tarjoaa turvallisen kaltevuuskulman 0,01 asteen resoluutiolla. Mittausakselillisen version mittausalue on ± 90 astetta, ja se sopii kaikille akselin ympäri tapahtuville kallistus- ja kiertoliikkeille. Kaksiakselinen versio, jonka mittausalue on ± 20 astetta molemmilla akseleilla, sopii puolestaan vaaitusalustoille ja ajoneuvoille.

Ladattavissa on VDMA-parametrikirjasto, jonka avulla voidaan laskea koko turvatoiminto käyttämällä Sisteman kaltaisia laskentatyökaluja. Vakioversio on varustettu M12-liittimillä syöttöä ja kahta PROFINET-porttia varten. Näin se voidaan integroida olemassa olevaan PROFINET-verkkoon lineaarisena tai puurakenteena. Syöttöjännite-, linkitys- ja tilaledit helpottavat käyttöönottoa ja vianmääritystä. Tuote toimitetaan vankalla alumiinisella tai ruostumattomasta teräksestä tehdyllä kotelolla varustettuna ja voidaan toimittaa turvajärjestelmillä, joiden suojausluokka voi olla jopa IP69K.

Lisätietoja inklinometreistämme on saatavana osoitteesta twk.de/en/products/inclinometers/


TÜV-sertifioitu PROFIsafe-inklinometri

Linkki inklinometriin NBT/S3 SIL2: https://www.twk.de/en/products/inclinometers/9291/inclinometer-nbt/s3-sil2/pld?c=21

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan