www.engineering-suomi.com
TWK

Uusi TBN/TRN-S4-sarja SIL2-sertifioinnilla

TÜV on myöntänyt TBN/TRN-S4-sarjalle SIL2-sertifioinnin, joten se täyttää turvallisuussovelluksia koskevat vaatimukset. TWK:n hyväksi osoittautunutta magneettikoodereiden turvallisuussarjaa laajennetaan TBN/TRN-S4-sarjalla, jossa käytetään korkeampaa resoluutiota yhden kierroksen alueella (TBN-malli) sekä lukuisissa erilaisissa sovelluksissa. Anturijärjestelmän resoluutio voi olla jopa 16-bittiä. Eri kierroksien tunnistuksen, ts. kierroksien lukumäärän (maks.12-bittiä), suorittaa absoluuttinen monikierrosvaihde (TRN-malli). Tämä mallisarja on monitaitoinen lahjakkuus. Se kattaa koko spektrin, suurista ja robusteista miniatyyriversioihin, ja sitä voidaan käyttää sellaisissa tehtävissä, joissa ei vaadita äärimmäisen korkeaa suojausta ympäristön vaikutukselta ja joiden on oltava kustannustehokkaita.

Uusi TBN/TRN-S4-sarja SIL2-sertifioinnilla

Suojatun asentoarvon lisäksi laite generoi suojatun nopeussignaalin. Portin muutosaikaa voidaan muuttaa nopeusarvon välittämistä varten. Oletusarvo on 100 ms. Portin muutosaikaa voidaan parametrisoida välillä 1–1000 ms vaatimuksista riippuen. Tämä mahdollistaa nopeussignaalin ekstensiivisen käytön esim. kääntörengassovelluksissa ja aikasidonnaisissa vaatimuksissa.

Asiakas voi valita ekstensiivisestä valikoimasta useita mekaanisia variantteja. Näihin sisältyvät: kiristyslaippa akselimallilla, umpiakseli mielellään Ø 12 mm, useita akselin halkaisijoita (Ø6, Ø10 tai Ø12 mm), vaihtoehtoisesti tasoituskiilalla, liukukiilalla tai Woodruff-kiilalla. Asiakaskohtaisia vaatimuksia voidaan toteuttaa myös yhdessä asiakkaan kanssa.


Uusi TBN/TRN-S4-sarja SIL2-sertifioinnilla
TBN58-S4

Radiaalinen ja aksiaalinen akselikuorma on ≥ 250 N. Tämä hyvin korkea arvo mahdollistaa käytön myös vaativissa olosuhteissa. Äärimmäisten teollisuusolosuhteiden erityisvaatimuksien täyttämiseksi tarjolla on erilaisia versioita ja variantteja, joiden iskukuorma voi olla jopa 500 g ±50 g. Merivedenkestävästä alumiinista (AlMgSi1) valmistetun version lisäksi kotelo voidaan toimittaa ruostumattomasta teräksestä (1,4305 ja 1,4404) erikoisvaatimuksien mukaisesti, esimerkiksi merikäyttöön tai elintarviketeollisuuden vaatimuksien mukaisesti.


Uusi TBN/TRN-S4-sarja SIL2-sertifioinnilla
TRN58 CANopen Safety SIL2- ja CANopen-hyväksynnillä

TBN/TRN-S4-sarja tarjoaa suojausluokan IP66 ja sitä voidaan käyttää lämpötila-alueella -40 °C – +85 °C. Äärimmäisiä vaatimuksia varten on myös mahdollisuus enkapsuloida koko kotelo IP69K-vaatimusten täyttämiseksi. Sähkömekaaniseksi rajapinnaksi voidaan määrittää kaapelilähtö tai liitinlähtö (M12-anturiliitin).


Uusi TBN/TRN-S4-sarja SIL2-sertifioinnilla
TRN42-S4

Kontrollerijärjestelmässä vastaavan laitteistoalustan muodostaa viimeisimmän sukupolven 32-bittinen Cortex-kontrolleri. Useimmissa sovelluksissa on erilaisia skenaarioita liitännän suojauksen, käyttöjännitteen DC/DC-konseptien ja lähtösignaalien valinnaisen sähköisen erotuksen suhteen.

Katso lisätietoja SIL2-sertifioidusta TBN/TRN-S4-sarjasta sitä koskevista artikkeleista osoitteessa: https://www.twk.de/en/news/press/new-tbn/trn-s4-series-with-sil2-certification

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan